Třpytivé doplňky pro váš byt

Milujete šperky a máte pocit, že váš domov se netřpytí tak, jak by měl? Pokud hledáte zajímavé doplňky do vašeho bytu, mrkněte na dnešní článek. Představíme vám dekorace s krystalky Swarovski, které vás rozzáří obývací pokoj nebo ložnici. 

Swarovski svícen pro svíčky

Nedáte dopustit na intimní atmosféru za asistence mihotavé plamínku svíček? My také ne, neznáme lepší možnost, jak dům proměnit v domov. Aktuálně nás dostal tento svícen hned na čtyři čajové svíčky. Jednotlivé svícny jsou rozdílně vysoké a můžete je doma rozmístit přesně podle vašich přání. Na tomto setu se třpytí přes 19 000 kamínků Swarovski, což krásně prozáří danou místnost. V případě, že máte menší byt a nedovedete si představit tento několikadílný svícen postavit na drobný prosklený stůl, můžete je rozmístit po bytu. Určitě nezapomeňte i na ložnici, kde je občas třeba navodit intimní a romantickou atmosféru se vším všudy.

Pokud se vám nechce utrácet za kompletní svícen, neváhejte si koupit jen některé jeho části – Mrkněte na odkaz!

Obrázek (7095)

Milujete zvířata a zároveň máte slabost pro sošky?

Co byste řekli tomu, kdyby váš stůl pracovně krášlil tento dokonalý plameňák? Jeho tělo je tvořeno z Plexiskla a vyzdobené třpytem Swarovski. Značka Implexions plameňáka nabízí i ve velkém provedením. Naše nabídka samozřejmě nabízí i další zvířecí zástupce jako je slon a velbloud. Opět jsou zachyceny v malém a velkém rozlišením. Záleží tedy jen a jen na vás. Mrkněte na pestrý sortiment výše uvedeného výrobce.

Flamingo Aurora (malý)

Miska s kamínky Swarovski

Skleněná miska báječně sympatizuje  se skleněným konferenčním stolíkem a návštěvu jistě vyvedete z míry, když před ně postavíte tuto luxusní misku s krystaly Swarovski. Vypadá úchvatně, jednoduše a především je tolik elegantní. Můžete na ni postavit vonnou svíčku nebo cokoli vás napadne. My v redakci jsme ji prostě museli mít doma a musíme uznat, že jakákoli naše návštěva ji nenechá bez povšimnutí a komplimenty lítají na všechny strany, což nás pochoputelně utvrdí v to,že za tu cenu stála. Doporučujeme ji i vám.

Obrázek (7045)

Komentáře