Na tyto šperky naše zákaznice nedají dopustit

Poslední dobou jste nás zavalili dotazy, jaké šperky patří mezi nejoblíbenější a my jsme to pro vás zjistili. Vyzpovídali jsme naše zákaznice a známe verdikt. Mrkněte spolu s námi a nechejte se inspirovat, protože tyto třpytivé nápady vám budou slušet, jako nikdy více. 

Náušnice Oliver Weber Ladybug mini - 9760 (crystal)Přívěsek Ladybug mini - 9100

Beruškové vábení

Ano, přesně tento páreček fešných berušek je prostě hitem, a to už na první pohled. Zněžní váš půvab a navíc s nimi budete působit hravě a mladistvě. Neváhejte je nosit i s přívěskem, abyste byla vyladěná na léto v každém ohledu.

“ Do berušek se prvně zamilovala moje dcera, objednala jsem jí náušnice a pak jsem se do nich zamilovala zase já. Bylo mi ale hloupé je nosit, když mi už není sladkých náct. Občas jsem si je vypůjčila od naší Natálky a vyrazila na nákupy. V obchodě mi je pochválila prodavačka a přesně to byl impulz proto, abych našla odvahu je nosit. Od přítele k svátku jsem dostala ještě Ladybug mini přívěšek a tak konečně mám tuto báječnou sadu. Doporučuji je všem ženám bez ohledu na věk a navíc sluší všem.“ Alena, 33 let

V případě, že preferujete raději větší šperky, máme pro vás i jejich větší variantu. Je jen na vás, které se vám budou líbit nejvíc.

Přívěsek Oliver Weber Touch

Neznáme lepší způsob, jak přitáhnout pozornost do vašeho výstřihu jinak, než tím, že se rozhodnete pro výběr třpytivého krystalu Swarovski v oblíbených a módních odstínech. Někdy je mnohem zajímavější XXL lesklý kousek, jež zvýrazní váš outfit. V případě, že si nebudete moci vybrat ten nejkrásnější odstín alespoň podle vás, objednejte si hned všechny tři. Ty pak můžete střídat podle vaší nálady nebo barev zvoleného outfitu.

„Chtěla jsem si udělat radost a pořád jsem si nemohla vybrat ten nejlepší kousek, prohlížela jsem si sortiment značky Oliver Weber a dá se říci, že na první pohled jsem se zamilovala do tohoto gigantického krystalu Swarovski. Před několika dny jsem si pořídila nové riflové šaty a tak jsem samozřejmě nemohla jinak, než sáhnout po barvě denim blue. Mojí mamince jsem  koupila také tento přívěsek, ale v tónu červené. Protože vášnivě rudou miluje.“ Martina, 29 let

Přívěsek Oliver Weber Touch - 9413 (denim blue)Přívěsek Oliver Weber Touch - 9413 (red magma)Přívěsek Oliver Weber Touch - 9413 (black diamond)

Elegance, třpyt a motiv přírody – Oliver Weber Bloom

Tuto letní sezónu prostě kvítka na špercích frčí a navíc působí mladistvě, svěže a především odlehčeně. Tyto něžné kvítka jsou bohatě vyzdobený záplavou kamínků Swarovski a každý váš outfit bez výhrad bude umocněn na druhou. Pro dokonalý vzhled doporučujeme přívěsek, prstýnek, ale i náramek, jež je vyroben ve stejném stylu. V našem e-shopu můžete pořídit rovnou i sadu, díky které navíc ušetříte.

„Miluji přírodu a všechny její projevy, a proto že nedám dopustit na originální módu, ale i šperky, tak jsem si prostě nemohla nechat ujít tyto dokonalé šperky z dílny Olivera Webera, na kterého nedám dopustit. Vždyť, proč taky, jeho šperky jsou dokonalé a navíc tak kouzelně se třpytí na slunci, což jim přidává na skvostném vzhledu.“ Marcela, 26 let

Náušnice Oliver Weber Bloom - 9815Prsten Oliver Weber Bloom - 2448 velikost "S"Přívěsek Bloom - 9173

Komentáře