Vy a vaše šperky!

Chcete si udělat radost novým šperkem, který budete nosit s úsměvem na rtech a pocit, že skvostný kousek máte na sobě vám navíc přičaruje sebevědomí a znásobí auru ženskosti? Při výběru šperků se neřiďte jenom cenou, ale také tím, jaká je vaše povaha, na jakou příležitost si daný šperk pořizujete a také, jaké jsou vaše nároky na nový kousek do vaší šperkovnici.

Přívěsek "Medvídek" z bílého zlata s bílými diamanty - 048

Považujte nákup šperků jako skvělou investici do vašeho já, protože dělat si radost by mělo být záměrem každé ženy. Jedině tehdy totiž budeme skutečně šťastné, spokojené a budeme mít tu pověstnou jiskru v oku, která pro muže představuje mnohem větší lákadlo, než sebelepší make-up. Když totiž vyzařujeme optimistickou energii, muži se mohou jít přetrhnout, aby měli možnost být alespoň chvilku ve vaší společnosti.

Jaká jste?

Považujete se spíše za introvertní stydlivku, nebo extrovertní experimentátorku? Možná si budete říkat, proč se zajímáme o vaši povahu a váš temperament, ale i co se týká výběru šperku, mají tyto atributy svůj význam. Jaký? Pokud při výběru daného třpytivého kousku nebudete zohledňovat vaše povahové rysy, může se klidně stát, že si pořídíte kousek, který bude sice vynikat nad ty, co už máte doma nevšedním designem, ale nikdy neseberete odvahu, abyste tu krásu ukázala světu.

 

Náušnice z bílého zlata s diamanty a granáty (Au585) 013Náušnice z bílého zlata s diamanty  a bílou perlou (Au585) 005Náušnice z bílého zlata s diamanty "Kroužky" (Au585) 002

Jste romantická duše…

Něžné, romantické a elegantní ženy budou volit nevtíravé doplňky, které rozhodně nemají v popisu práce upoutat a strhnout pozornost okolí, ale spíše podpořit vaši křehkost a svěží vzhled. Jaký typ šperků se hodí právě pro vás? Vaše já bude náramně sympatizovat s drobnými stříbrnými, nebo zlatými šperky s nádechem vkusné nevtíravosti. Mnohem víc vás dostane decentní třpyt jednoho centrálního zirkonu, než několik granátů či vltavínů ve velikosti XL. Vy totiž ctíte pravidlo, že všeho moc škodí a právě v jednoduchosti je krása. A opravdu tomu tak je, zvlášť když se v těchto špercích budete cítit svá a navíc posílíte své ženství.

 

Když jste nespoutaná divoška…

Máte odvahu na rozdávání, ráda jste středem pozornosti a nikdo se ve vaší společnosti rozhodně nenudí? A nemluvě o tom, že milujete změny a všechno nové pro vás představuje výzvu? Vás se rozhodně prostá elegance netýká, vy totiž upřednostňujete extravaganci, a to ve všech směrech, ať už se jedná o módu, kosmetiku, nebo šperky. Pokud si vybíráte bižuterii, milujete všechno velké, třpytivé a nevšední. A v případě, že váš zrak padl na kvalitní a luxusní šperky ze zlata a drahých kamenů, tak sotva viditelné diamantové náušnice nejsou pro vás tím pravým. Pokud toužíte po diamantech, tak váš zájem zamíří do kategorií, co se honosí přívlastkem jednoduše velkolepým. Milujete nejenom bílé zlato, ale i růžové, nebo kombinace těchto zlatých barevných variant. Nedělá vám problém kombinovat diamantový třpyt s temně modrým safírem, lahvově zeleným vltavínem, nebo českými granáty. Vám totiž nenápadné šperky prostě nic neříkají, vy se chcete ozdobit něčím, co má temperament a vášeň stejně jako vy.

 

Pro jakou příležitost?

 

Hledáte šperk do práce na každodenní nošení, nebo na společenské akce tipu divadlo, svatba, večeře ve dvou, nebo firemní jednání, kde rozhodně musíte oslnit nejenom svou prezentací, ale i módním stylem? Pokaždé na každý nový šperk nahlédněte i ze stránky nošení. Jedině tehdy budou šperky využity a nebudou vám zabírat místo ve vaší šperkovnici, aniž byste je tu a tam vyvenčila a ozdobila se jimi.

 

Zlatý prsten s diamantem a safíry z bílého zlata - 147 (Au585) vel. 48Zlatý prsten s bílou perlou a granáty - 023 (Au585) vel. 46Zlatý prsten s diamantem z bílého zlata - 142 (Au585) vel. 48

Bižuterie, nebo šperky s nádechem luxusu?

Rozhodně se vyplatí mít nejen levnější a kvalitní bižuterii, ale i pár luxusních šperků, kde má hlavní slovo zlato, pravé perly, granáty, vltavíny, safíry, nebo diamanty. Tyto klenoty totiž unosíte pro speciální příležitosti, kterých není rozhodně málo a navíc vám vydrží na celý život stále jako nové za předpokladu toho, že o ně budete správně pečovat.

 

Komentáře