Sezóna plesů se pomalu a jistě blíží

Patříte mezi ženy, které se nemohou dočkat plesové sezóny a už nyní ji netrpělivě vyhlížejí? Právě pro vás jsme připravili tuto třpytivou inspiraci, která vás jistě nenechá chladnými. Neváhejte se s předstihem připravit již nyní, vylaďte šperky, pořiďte si nové šaty, lodičky nebo nepostradatelné psaníčko.

Zaměřili jsme se na luxusní šperky, které jsou kvalitní, nadčasové, elegantní a především královsky úchvatné. Granátové náušnice, diamantové prsteny, náhrdelníky s bohatou zásobou granátů spolu s vltavíny. Přesně na takové třpytivé ozdoby si potrpěly šlechtičny již  době dávno minulé a my musíme uznat, že měly opravdu skvělý vkus. Pojďte se přesvědčit sami.

Líbivý granátový náhrdelník oslní každou dámu

Vklouzněte do rudé róby a ozdobte se právě tímto granátovým náhrdelníkem, který dokonale převezme účel zdobení. Hravě postačí jen tento kousek a na plesu s jistotou zazáříte. Velkolepý náhrdelník nadchne všechny náročné ženy, které nemají problém vykročit z davu a strhnout všechnu pozornost do vašeho výstřihu. Můžete si být jista, že s tímto kouskem se vám to zaručeně podaří.

Stříbrný granátový náhrdelník - 515 (rutheniovaný)

Zlatý granátový náhrdelník - 360 (Au585)

Noste jen to, co se vám líbí

Pokud se mnohem lépe a sebejistěji citíte se šperkem, který je zajímavý, ale není tolik mimořádně nápadný, rozhodně se pro něj. Je důležité, aby dobře zvolený šperk zdobil a také skvěle vystihoval svoji majitelku. Jedině tak budete působit sebevědome a uvolněně. Se šperkami je to úplně stejné jako s šaty, pokud vklouznete do modelu, jež vám nesedí střihem,nikdy v něm nebudete zářit.

Pestrý granátový sortiment

Omrkněte náš sortiment, ze kterého si jistě vyberete gránátový šperk, jež vás oslní už na první pohled. Možná se vám naskytne potíž, že nebude vědět, jaký je úplně ten nejlepší právě pro vás. Dejte na vaši intuici, klidně si otevřete vaši šperkovnici a porovnejte, který model zařadíte do vaší třpytivé sbírky. Mimo jiné vás také potěší velmi příznivé ceny a také fakt, že svým nákupem podpoříte talentové české klenotníky. Šperky od BOHEMIA GARNET JEWELLERY jsou ryze českým výrobkem, na který jsme náležitě hrdí.

Stříbrný granátový náhrdelník - 502 (rhodiovaný)Zlatý granátový náhrdelník - 180 (Au585)Zlatý granátový náhrdelník - 349 (Au585)

 

Proč se vyplatí investovat do kvalitních šperků?

Kvalitní značková bižuterie má také samozřejmě něco do sebe, ale každá žena by ve své šperkovnici měla mít zlaté, granátové nebo diamantové šperky, protože se jsou stálé ve svém vzhledu, netrpí nijak na poškození a především vás nadchne jejich nezdolný třpyt, i když je budete mít na sobě už po několikáté.

Pravidlo, které si zamilujete

Mějte na paměti, že diamantové šperky unosíte i na denní, bežné nošení, a to za předpokladu, že se rozhodnete pro drobné a nijak výrazné šperky. Jejich gránátovou variantu doporučujeme pro společenské události, a to především z důvodu jejich barevného třpytu ve vínovém a bordó odstínu Z tohoto slušivého důvodu se vyplatí pořidit jeden šperky XXL a ten druhý spíše v něžném a svádivém stylu.

Zlatý granátový náhrdelník - 128 (Au585)

Komentáře